All Star Thunder

Junior level 3, 12-16 år

All Star Thunder træner i Globus1 mandag og onsdag kl. 16.30-18.30

All Star THUNDER er et hold der rummer en masse energi og glæde med udøvere i alderen fra 11-16 år. 

På All Star Thunder fokuserer vi på at have en god stemning og et godt fællesskab, da vi mener det er afgørende for at skabe god udvikling. Som hold er vi afhængige af hinanden, og det er derfor vigtigt at udøverne møder op til hver træning, således at holdet kan arbejde målrettet.

Her på holdet udfordrer vi udøverne i både deres spring og stunts, så de får mest muligt ud af træningen. Igennem sæsonen kommer pigerne til at lære flere forskellige rutiner. Holdets mål er at tage til tre konkurrencer om året, hvoraf den ene er Danmarksmesterskabet. Det er vigtigt for os at alle pigerne fornemmer udvikling, samt at de får sat deres eget mål, alt efter niveau.

Som udøver kan man forvente engagerede trænere, fede konkurrencer, fysisk udfordring samt et hold hvor der er plads til hygge og sjov. Holdets trænere er uddannede og erfarne indenfor sporten,og der vil være passende modtagning samt støtte til de enkelte udøvere.

Kontingent

Junior (12-16 år): Du tilmelder dig ved at komme til en prøvetræning i den almindelige træningstid. Hvis du gerne vil meldes ind, sender vi et link til din mailadresse, hvor du kan oprette dig i klubben.

Her kan du se All Star Thunders show fra DM 2019