All Star Power!

Pee wee hold for alderen 7-11 år.

All Star Power træner mandag og onsdag fra kl. 16.30-18.30 i Globus1.

Er du mellem 7-11 år og klar på at give den gas i både springgymnastik, akrobatik og dans? Så er All Star POWER noget for dig! Du vil komme til at træne med andre på samme alder, hvor der er mulighed for en masse forskellig og sjov udvikling.

På holdet har vi også stor fokus på det sociale, og at der skal være plads til alle. På den måde lærer udøverne noget om fællesskab, og at der er brug for alle hver træning. Holdet arbejder målrettet frem mod årets konkurrencer, og det er derfor vigtigt, at alle møder op til hver træning. Ligeså vigtigt er det at udøverne kommer med engagement og positiv indstilling, for at vi som hold kan få mest muligt ud af træningen. Gennem sæsonen vil vi arbejde med fokus på både, at udvikle hele holdet og den enkelte udøver mest muligt og bygge holdet op til konkurrence. Der vil blive arbejdet med grundlæggende akrobatik i form af løft og kast samt springgymnastik som araberspring og kraftspring og mere avancerede spring. Cheerleading er en konkurrence sport, så derfor deltager holdet også til konkurrencer som Julecup, Sommercup og til Danmarksmesterskaberne.

Holdets trænere er uddannede og erfarne indenfor sporten, og der vil være passende modtagning ved spring samt støtte til de enkelte udøvere.

Lyder cheerleading som noget for dig? Så kom til prøvetræning hos All Star!

Kontingent

Pee wee (7-11 år): Du tilmelder dig ved at komme til en prøvetræning i den almindelige træningstid. Hvis du gerne vil meldes ind, sender vi et link til din mailadresse, hvor du kan oprette dig i klubben.

Her kan du se All Star Powers show fra DM2019