Vi søger trænere!

Vi søger frivillige trænere i klubben! Vi kan faktisk næsten ikke få nok!

Vi søger primært til vores juniorhold og tumblingtrænere for hele klubben. Begge hold træner mandag og onsdag i Globus1 i Brabrand fra kl. 16.30-18.30.

Vores cheerleadere gør det fantastisk godt til konkurrencer, og de nuværende trænere har gjort og gør fortsat en kæmpe indsats. Men cheerleaderne kan ikke få træning og udfordringer nok! Derfor har vi brug for dig som træner!

Du skal assistere hovedtræneren.

Du får erfaring med at lede og udvikle en gruppe og samarbejde med klubbens coachmanager, der har plads i bestyrelsen, hvor hun repræsenterer trænernes interesser.

Når vi siger, at vi er en fantastisk klub, er det ingen underdrivelse. Det er ikke for ingenting, at All Star Cheerleaders blev årets klub i 2018 og i år fik prisen for årets ildsjæl.

Vil deltager årligt i 2-3 konkurrencer og jovervejer igen i år at deltage i en international konkurrence.

Du skal først og fremmest være rigtig glad for at arbejde med børn og unge med ambitioner. Du har erfaring fra cheerleading, akrobatik, springgymnastik eller lignende. Du bliver glad på børnenes vegne, når de udvikler sig, og ros er en naturlig del af din kommunikationsform, fordi du bare er naturligt positiv.

Skriv lidt om dig selv og hvorfor du godt kunne tænke dig at blive en del af vores All Star team og send den til vores formand på formand@allstarcheerleaders.dk

Vi holder løbende samtaler med mulige kandicater og du hører fra os hurtigst muligt!

Vi glæder os til at høre fra dig 🙂

Alle os i All Star